Van Os Marketing - Workshop Google Analytics

Workshop Google Analytics

Krijg je online data eindelijk onder de knie

Moet je een wizzkid te zijn om greep te krijgen op de cijferberg die Google Analytics elke dag voor je klaarzet? Welnee. Zolang je maar weet wat je wilt vinden, op welke plek dat staat en hoe je de gegevens moet interpreteren. Dat is precies wat we je leren in de workshop Google Analytics.

Een worshop met extra’s

Een dagdeel lang ga je op je eigen laptop of tablet aan de slag en krijg je stap voor stap de belangrijkste bestanddelen van deze handige tool onder de knie. Het doel is vooral om je, aan de hand van je eigen data, te laten nadenken over je online doelen en strategie.

Onze workshop Google Analytics heeft trouwens een belangrijke ‘extra’: na het dagdeel coachen wij je een maand lang in het verder uitbouwen van je account en strategie, met een maximum van 3 uur coaching per persoon. Dat gebeurt digitaal, bijvoorbeeld via Slack en/of Skype. Daarmee sta je na de workshop niet alleen en houden wij ook bij jou de vinger aan de pols over de voortgang.

Dit komt aan de orde in de workshop

  • Wat is het doel van Google Analytics, hoe worden de data verzameld en waarom is het voor ondernemingen zo belangrijk deze data goed te monitoren en te analyseren?
  • Je leert uit welk onderdelen Google Analytics bestaat en hoe ze onderling samenhangen.
  • Je werkt aan dashboards en rapporten en ontdekt hoe je slimme segmentatie kunt maken.
  • Met het interpreteren van kanalen, media en andere gegevens kun je een basis uitschrijven voor een globale online-marketingstrategie.
  • Opgeteld geeft deze workshop je de belangrijkste handvatten om je Google Analytics-account te optimaliseren en met zo weinig mogelijk tijd en moeite je online strategie te (helpen) verbeteren.

Wat je verder moet weten

De workshop wordt bij voorkeur in-company gegeven. Externe locaties zijn mogelijk; de accommodatiekosten worden apart doorbelast. Uiteraard bespreken we dit vooraf.


Docent: Carl Lunenborg (e-Intelligence)

Duur: 1 dagdeel aangevuld met één maand individuele coaching, tot een maximum van 3 uur.

Kosten: € 349 p.p. excl. BTW. (Groepen van min. 3 personen ontvangen een korting van € 50 p.p.


Belangstelling? Vul hier je gegevens in

 


 


Persoonlijk kennismaken?