social media starterspakket-Van Os Marketing

Social Media Starterspakket voor jouw organisatie

Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram. Social media te over. Maar welke gebruik jij voor je organisatie? En wanneer precies en wat ga je melden? Hoe hou je eigenlijk de vaart erin?

Samen met Romotion Media  en Het Ondernemersdoolhof heeft Van Os Marketing het Social Media Starterspakket ontwikkeld. Hiermee krijg je de juiste tools in handen en helpen we jou en je organisatie op weg in de wereld van de social media.

Wat houdt het Social Media Starterspakket precies in?

  • Een strategie speciaal voor jouw bedrijf. Wat wil en kan je bereiken, met wie wil je communiceren? Waarom eigenlijk? Na een strategiesessie van een paar uur is alles helder. Je ontvangt een compact social media plan met daarin de frequentie van berichten, de kanalen, de doelen en het soort berichten.
  • Je krijgt een aantal conceptberichten voor de diverse kanalen. Als je akkoord gaat worden de social media ingericht en de berichten geplaatst.
  • Een maand lang worden allerlei berichten geplaatst, teksten, afbeeldingen etcetera. Gemiddeld 4-6 berichten per maand op 2 kanalen. In de 2 volgende maanden worden deze berichten herhaald én er worden steeds 4-6 nieuwe berichten gemaakt en geplaatst.
  • Iedere maand ontvang je een rapportage zodat je precies weet wat de effecten zijn van de inzet van social media.
  • Na zo’n 2,5 maand krijgen jouw medewerkers een training om de betrokkenheid te vergroten. Zo kunnen ze zelf aan de slag en wordt je strategie werkelijkheid.
  • Na 3 maanden heb jij een stevige basis staan. Verdere ondersteuning is altijd mogelijk.

Wil je meer informatie, maak dan gebruik van het contactformulier, of neem telefonisch contact op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deel dit artikel: