Corona-Helpdesk Online marketing - Van Os Marketing

Kosteloze helpdesk online marktcommunicatie

Leer nú versneld digitaal ondernemen

Nu de tweede Coronagolf ondernemers nog zwaarder op de proef stelt, blijkt digitaal werken belangrijker dan ooit. Zowel medewerkers als klanten worden gedwongen om online zaken te doen. Of het nu gaat om onderling samenwerken of het kopen van producten en diensten: je moet versneld omschakelen naar online marktcommunicatie.

Investeer in zichtbaarheid

Investeer daarom juist nu in je zichtbaarheid: met je website, op social media, of met je nieuwsbrief als je die hebt. En wij helpen je met kennis, advies en handige tools.
Met een team van online marketingcommunicatie experts zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Dat doen wij kosteloos en met hart en ziel. Om te zorgen dat ook jij straks nóg sterker uit de strijd komt en alle zaken, waarvoor je eerst geen tijd had, goed hebt geregeld.

Online marktcommunicatie is meer dan ooit van levensbelang voor je organisatie. Voor nu, maar ook als het vaccin z’n werk doet en we de Corona-crisis misschien definitief achter ons kunnen laten!

Klopt je marketingstrategie nog?

Worstel je met vragen als: is de website strategisch op orde? Is mijn content mobiel goed zichtbaar? Worden mijn producten en diensten makkelijk gevonden in Google? Wat weet ik eigenlijk van het online klantgedrag op mijn website? Of met de belangrijkste vraag: klopt mijn (online) marketingstrategie nog wel?

Digitaal contact met onze helpdesk

Je kunt dan rechtstreeks contact opnemen met onze helpdesk door je vraag te stellen via onze speciale chatbox, via Skype of via e-mail.

  • Stel je vraag via onze chatbox: rechtsonder deze pagina

  • Stel je vraag via Skype: theo.van.os

  • Stel je vraag via Whatsapp: 06 83234603

  • Stel je vraag via e-mail: mail@vanosmarketing.nl


 

Deel dit artikel: