Paul Schipper- CEO 247 TailorSteel-br

Klantcase 247 TailorSteel voor Vraag en Aanbod

Paul Schipper, de nieuwe CEO van 247 TailorSteel uit Varsseveld

Voor Vraag en Aanbod schreef Theo van Os van Van Os Marketing een klantcase over 247 TailorSteel uit Varsseveld. Het uitgebreide interview is onlangs gepubliceerd in de Vraag en Aanbod editie van 29 november 2019.

247TailorSteel uit Varsseveld heeft sinds 1 mei 2019 een nieuwe CEO, Paul Schipper, opvolger van de directeur-eigenaar en oprichter Carel van Sorgen. Begin dit jaar besloot Van Sorgen samen te gaan met Parcom Capital. Hij trad in september terug als algemeen directeur. We praten met een enthousiaste Paul Schipper, in de onlangs sterk uitgebreide hoofdvestiging in Varsseveld, over de bedrijfsfilosofie, het succes van het bedrijf en de groeiambities.

Paul Schipper, 53 jaar, getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Düsseldorf. ‘Ik heb Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Universiteit Twente en ben afgestudeerd bij SORBA Precisieplaatwerk. In de jaren daarna heb ik gewerkt bij diverse nationale en internationale bedrijven, o.a. bij Nedmag in Veendam – onderdeel van een internationaal kalkmijnbedrijf – dat grondstoffen levert voor de productie van vuurvaste stenen in de staal- en cementindustrie. Voor dit kalkmijnbedrijf ben ik op een gegeven moment terechtgekomen in Düsseldorf, waar ik dus nog steeds woon. Een prachtig bedrijf en een mooie tijd.’

Benieuwd naar het complete interview? Download hier het artikel uit Vraag en Aanbod van 29 november 2019

Vraag en Aanbod
www.vraagenaanbod.nl

Deel dit artikel: