Bedank e-mail ITEQ

ITEQ Industries bedankt bezoekers ESEF beurs

Afgelopen maand nam ITEQ Industries uit Amersfoort deel aan de ESEF beurs 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht, de grootste toeleveranciersbeurs van Nederland. Een mooie gelegenheid om bestaande relaties te ontmoeten, maar vooral ook om nieuwe contacten te leggen. Zij besloten daarom om hun bezoekers te bedanken met een persoonlijke e-mail, die zij direct de volgende ochtend toegestuurd kregen.

Follow – not – up

Zo gaat het helaas vaak bij beursdeelnames: veel mensen ontmoeten, maar vergeten om de contactgegevens vast te leggen. Oké, visitekaartjes worden verzameld en als je geluk hebt komen ze ook nog terecht op de sales-afdeling om na te bellen. De praktijk leert dat na de beurs-stress de follow-up er nog wel eens bij in wil schieten. En dat zijn gemiste kansen!

ITEQ Industries maakt veel werk van hun beursdeelnames en weet daar ook veel nieuwe klanten uit te halen. Niet in de laatste plaats door een zeer zorgvuldige registratie van bezoekers aan de stand en waarover is gesproken.

Bedankmail

Dat bracht ons op het idee om alle bezoekers de volgende ochtend vroeg een bedankje te sturen. Voor hun bezoek en interesse in ITEQ. Tegelijk een mooie gelegenheid om het gesprek nog even in herinnering te brengen, want na zo’n intensieve beursdag ben je al gauw kwijt met wie je hebt gesproken. Bovendien gaf het de mogelijkheid om de bezoeker te attenderen op de diensten en producten van de 3 bedrijfsonderdelen plus de mogelijkheid om zich aan te melden voor de nieuwsbrief van ITEQ.

En de strikte registratie zorgde ook voor een consequente follow-up van de leads; de contactgegevens en de gespreksonderwerpen zijn direct op de beurs vastgelegd, zodat geen enkele informatie verloren is gegaan. En met het Mailplus abonnement, was de opmaak, database-import en verzending een fluitje van een cent!

Wil je ook dat jouw beursdeelname meer rendement gaat opleveren voor jouw organisatie of jouw sales-afdeling, neem dan contact op met mij.

Meer weten over de mogelijkheden van Mailplus e-mail marketing software?

Deel dit artikel: