Interview met NTOC uit Oss

Interview met PKM Deelnemer Peter van Delzen van NTOC uit Oss

Voor opdrachtgever PKM Adviseurs voor metaal- en technische bedrijven maakte Theo van Os van Van Os Marketing een interview met Peter van Delzen van NTOC uit Oss. Een boeiend gesprek met een boeiende ondernemer!

De letters NTOC zijn een afkorting van Neuro-Trauma-Orthopedie-Chirurgie. NTOC leverde botvervangend materiaal voor implantaten. Oprichter van NTOC, Aad van Delzen, ging ziekenhuizen af om aan orthopeden en traumachirurgen zijn botvervangers te verkopen.

Peter van Delzen is de tweede generatie, die sinds 2011- samen met zijn zus Riëtte en echtgenote Colette, aan het roer staat van NTOC. Het bedrijf in Oss groeide in 25 jaar tijd van 5 naar 62 medewerkers en is nu volledig ingericht op de ontwikkeling en productie van (zoals het formeel staat omschreven) ‘maatwerk cassettes voor het reinigen, steriliseren en vervoeren van medische hulpmiddelen’.

Peter heeft een duidelijk mening over de toekomst: “Langer dan drie jaar vooruit kijken is zinloos. Ik heb liever een oneindige blik, namelijk ‘vette shit maken met blije mensen!’. Dat kunnen we voor altijd blijven doen. En hóe we dat doen, I don’t care.”

Benieuwd naar het complete verhaal van NTOC? Lees hier het interview op de website van PKM

PKM adviseurs voor metaal- en technische bedrijven
www.pkmadviesmetaal.nl

Deel dit artikel: