Interview Vraag en Aanbod -2 generaties, Rob en Bram van den Nieuwboer-VOM Nieuws

Interview Holland Hydraulics Vraag en Aanbod

Interview voor Holland Hydraulics, gepubliceerd in Vraag en Aanbod

Theo van Os van Van Os Marketing interviewde Rob van den Nieuwboer en zijn zoon Bram voor een publicatie in Vraag en Aanbod, de krant voor de maakindustrie. Het interview verscheen in de Vraag en Aanbod editie van 6 december 2019.

Holland Hydraulics B.V. in Hengelo is een familiebedrijf, opgericht door Rob van den Nieuwboer, en gespecialiseerd in aandrijftechniek en hoogwaardige hydraulische systemen. In de loop der jaren heeft het oer-Twentse bedrijf in binnen- en buitenland een reputatie opgebouwd met innovatieve oplossingen voor hydraulische en naderhand ook, met Holland Actuators B.V., elektromechanische aandrijfsystemen.

Dit jaar viert Holland Hydraulics haar 25-jarig jubileum en dit is een mooi moment om even bij stil te staan, maar vooral ook een mooi moment om naar de toekomst te kijken. Algemeen directeur Rob van den Nieuwboer (62) besloot in 1994 om samen met twee man te starten met Holland Hydraulics, in een kleine loods, niet ver van de huidige locatie. De doelstelling was: de beste worden in Twente op hydrauliekgebied.

Dit jaar zijn beide organisaties ondergebracht in een nieuwe overkoepelende groep, de Holland Motion Group, waarvan Rob van den Nieuwboer, samen met zijn zoon Bram, de directie vormt.

Benieuwd naar het complete interview? Download hier het artikel uit Vraag en Aanbod van 6 december 2019

Vraag en Aanbod
www.vraagenaanbod.nl

Deel dit artikel: