Van Os Marketing-tips om Google Analytics beter te begrijpen

5 Tips om Google Analytics beter te begrijpen

Online data-analyse is een onmisbaar onderdeel van de commerciële strategie van elke ondernemer die zichzelf serieus neemt. Ik geef je 5 tips om Google Analytics beter te begrijpen.

Want online zijn we allemaal, zowel privé als zakelijk. En het internet zetten we in als een aanvullend kanaal om klanten te bereiken, naar ze te luisteren en met ze te praten, koopwaar aan te prijzen, te onderhandelen en geld te verdienen. Dat was toch de bedoeling toen je besloot te investeren in een website?

We gaan er voor het gemak van uit dat je wel toegang heeft tot het Google Analytics-account van je site. Zo niet, dan is er een dringend mailtje nodig om de webbouwer aan z’n jas te trekken!

De volgende stap is dan om te doorgronden wat de duizenden stukjes data betekenen voor het succes van uw site.

Gratis whitepaper

Samen met de experts van e-Intelligence heb ik een whitepaper gemaakt, waarin we 5 tips geven die je op weg helpen om Google Analytics beter te begrijpen. En daarmee leer je ook jouw online bezoekers beter kennen. Met als resultaat dat je nóg enthousiaster wordt over de verborgen kracht van online data-analyse.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan van het whitepaper “5 Tips om Google Analytics beter te begrijpen”

Whitepaper-VanOsMarketing-Meet-en-weet-Google-Analytics

Management Reports Google Analytics

Aan de hand van een handig Management Report krijg je in één oogopslag de belangrijkste stijgingen en dalingen in jouw internetverkeer te zien. Natuurlijk mét toelichting en een beknopt advies over de volgende stappen in jouw online beleid.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het Management Report? Probeer het nu een keer gratis.

Vul je gegevens hier in en wij gaan voor je aan de slag!

Deel dit artikel: