Van Os Marketing - Marketing strategie - de koers

Marketingstrategie

Marketingstrategie met een helder marketingplan

Je bent ondernemer en wilt verder bouwen aan je succes. Je wilt snel resultaat, maar wel de juiste stappen zetten. Met een aansprekende website, het effectief inzetten van social media en online beter gevonden worden door uw ideale klant.
Ik adviseer je met de juiste koers uit te zetten aan de hand van een praktische marketingstrategie en een helder strategisch marketingplan. Zodat klanten klanten blijven en potentiële klanten klanten worden.

Sterke punten en kansen in je marketing strategie

We houden geen langdurige of ingewikkelde strategiesessies. Daar ben je immers te druk voor. We gaan een dagdeel in gesprek, met jou als ondernemer en een aantal medewerkers.
Samen kijken we naar je klanten. Wat willen ze, waarin zijn zij geïnteresseerd, waar wil je heen met jouw bedrijf? We kijken naar de sterke punten van je onderneming, plus de kansen in de markt, maar ook naar de zwakkere punten en bedreigingen! Jullie geven input, ik bied de frisse blik.

Een helder strategisch marketingplan

Je ontvangt snel na onze sessie een prettig leesbaar en helder strategisch marketingplan voor jouw onderneming. Je ziet direct waar je het beste energie en tijd in kunt stoppen en waarin juist niet.
Daar blijft het niet bij. Het vormt de basis voor een concreet marketing actieplan, waarin we de juiste marketing tools gaan inzetten!

>> naar marketing actieplan


Persoonlijk kennismaken?