Van Os Marketing - SEO Websiteverbetering

SEO en website optimalisatie

Goed gevonden worden op internet

Je website is de belangrijkste marketingtool en de eerste plek waar je klanten gaan kijken. Maar kan de website wel goed gevonden worden op internet en in zoekmachines, zoals Google? Onderzoek toont aan dat 70% van de aspirant-kopers zaken doen met bedrijven in de top-6 van de Google zoekresultaten. Als je daar niet bij zit, dan mis je dus business!

Trouwens, functioneert de website zoals je had gehoopt? En zoals bezoekers dat verwachten? Je wilt meer bezoekers naar jouw website trekken, maar de reacties blijven uit? Binnen 2 seconden zal een bezoeker beslissen of hij op je websitepagina blijft en misschien verder gaat kijken. In die 2 seconden moet de boodschap kloppen: de titel, de juiste zoekwoorden, de inleidende zin. Anders haakt de bezoeker af en mis je een potentiële klant!

Optimalisatie van de website

Ik kan jou helpen om dit positief te beïnvloeden, door optimalisatie van jouw website middels Search Engine Optimization, oftewel SEO. Met relatief eenvoudige aanpassingen van pagina’s, titels, teksten en het consequent toepassen van zoekwoorden en -onderwerpen, zorg ik dat jouw website hoger in de zoekresultatenlijst komt en je beter gevonden kan worden op internet.

Slimme tools zoals Google Analytics, een bedrijfsvermelding in Google+ maken jouw website nog meer SEO proof. Zo vinden niet alleen zoekmachines, maar vooral jouw potentiële klanten je sneller en gemakkelijker!

Toch is een grondig onderzoek vaak noodzakelijk om er achter te komen, op welke punten optimalisatie van jouw website mogelijk is.  Zaken als de laadsnelheid van de websitepagina, de populariteit van de pagina (hoeveel bezoekers trekt de pagina en hoe lang blijven ze er?), goede metatags, de zichtbaarheid op mobiele telefoons of tablets, relevante linkjes naar jouw website, enz, enz. verbeteren de vindbaarheid en zorgt voor een hogere notering in de resultatenlijst van de zoekmachine.


Persoonlijk kennismaken?