Van Os Marketing - Online Presense Scan

Online Presence Scan

Online inspanningen onder een vergrootglas met de Online Presence Scan*

De Online Presence Scan® is hét middel om vast te stellen hoe je er online voor staat.

Deze Scan (OPS) kijkt niet alleen naar technische en inhoudelijke aspecten van jouw site(s) en sociale verkeer, ook de onderlinge samenhang krijgt volop aandacht. Sluit de inhoud van de webpagina’s wel aan bij zoektermen op Google, en hoe wordt die inhoud vertaald naar interessante berichten op bijvoorbeeld Facebook en Twitter? Hoe zit het eigenlijk met de online vindbaarheid van jouw concurrenten? En: hoe is de balans tussen teksten en foto’s op zowel de site als op sociale media?

Alle online activiteiten worden beoordeeld op 140 professionele criteria, verdeeld over 18 segmenten als content, concept, tekst, beeld, design, usability, vindbaarheid, techniek, social, webcare en mobiele optimalisering. Zo zie je in één oogopslag op welke onderdelen je winst kunt behalen.

De rapportage neem ik in een persoonlijk adviesgesprek met je door. De hier besproken conclusies en aanbevelingen moeten leiden tot een significante verbetering van de vindbaarheid van jouw website en jouw performance op social media.

Kortom, ik zorg er voor dat de marketingcommunicatie optimaal wordt afgestemd op jouw strategie, visie en doelstellingen!

>> Een uitgebreide toelichting op de Online Presence Scan?

 

* The Online Presence Scan® is een geregistreerde handelsnaam van e-Intelligence.


Persoonlijk kennismaken?