Van Os Marketing-Offline marketing tools

Offline marketing tools

De kracht van offline marketing tools

Direct mail, een persoonlijke brief, een redactioneel artikel in een vaktijdschrift, persberichten, interviews op radio of televisie, of een fraaie bedrijfsbrochure. Allemaal voorbeelden van offline marketing tools, met een grote impact, maar zelden goed ingezet.

Zij vormen een prachtige aanvulling op alle online communicatiekanalen. De meeste kranten en vakbladen beschikken ook over een online kanaal, waar jouw persbericht direct in opgenomen kan worden. Ook hier geldt: stem dit goed af in een (strategisch) communicatieplan, zodat alle middelen elkaar versterken.

Ik heb jarenlange ervaring met het inzetten van traditionele (offline) media in communicatieplannen en ben in staat om een juiste mix te maken van zowel offline, als online communicatiekanalen.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en de voorbeelden van publicaties.

Events

Één van de middelen om belangrijke bestaande relaties èn nieuwe klanten aan u te binden, is het organiseren van relatie events, seminars of bedrijfsbezoeken (Open Dag of Relatiedag).

De organisatie en coördinatie van deze events zijn vaak tijdrovend. Ik bied uitkomst. Dankzij de jarenlange ervaring in het opzetten, organiseren en coördineren van de meest uiteenlopende relatie events, zijn jouw plannen in vertrouwde handen.

Ik help je niet alleen bij het vinden van de juiste match, maar zorg ook voor aanvullende diensten, zoals de uitnodigingen, het registreren van de inschrijvingen en het opzetten van een klanttevredenheidsmeting na afloop van het evenement.

>> Lees hier mijn blog over Event marketing

 

Leg je wensen eens voor. Samen bekijken we welke optie er het beste bij past.

 


Persoonlijk kennismaken?