Van Os Marketing-Marketing tools - Keyware LeadSuite

LeadSuite sales lead software

Nooit meer koud acquisitie plegen!

Zou het niet geweldig zijn om te weten wié jouw website heeft bezocht… en waarin hij of zij geïnteresseerd is? Met speciale sales lead software wordt jouw website pas een écht acquisitie instrument!

Ik werk nauw samen met Keyware Marketing Solutions, leverancier van Keyware LeadSuite Sales Lead Software*, een marketingtool waarmee je de bedrijven die jouw website bezoeken, kunt identificeren. LeadSuite gaat dan ook een stap verder dan Google Analytics.

Hoe werkt LeadSuite Sales Lead Software?

LeadSuite koppelt de informatie, die iedere unieke bezoeker op jouw website achterlaat, aan een grote, actuele bedrijvendatabase. Zo weet je precies welk bedrijf jouw website heeft bezocht. Je kunt zelfs zien welke pagina’s bezocht zijn en hoe lang deze bekeken zijn. Als je dat weet is de conversie (van bezoeker naar klant) nog maar een kleine stap! En wat is er nu mooier om nooit meer ‘koud’ te hoeven acquireren!

Ik help je graag met de juiste acquisitiestrategie. Met LeadSuite kun je voortaan warm bellen. Je kunt gericht inspelen op de wensen en interesses van de klant en je bent in staat om jouw klanten op het juiste moment aan te spreken. Nieuwe klanten werven en bestaande klanten binden is op deze manier makkelijker dan ooit.

Kortom, ik zorg er voor dat jouw verkoopinspanningen een stuk efficiënter verlopen!

>> Alles weten over LeadSuit Sales Lead Software? Of een demo?

 

* Keyware LeadSuite Sales Lead Software is een geregistreerde handelsnaam van Keyware Marketing Solutions


Persoonlijk kennismaken?