Van Os Marketing - e-mail marketing

E-mail marketing

Een professionele nieuwsbrief voor (toekomstige) klanten

E-mail marketing vormt een ideale mogelijkheid om op een eenvoudige manier jouw klanten en toekomstige klanten persoonlijk te informeren. Met een professionele e-mail nieuwsbrief wordt de juiste informatie, op de juiste plaats, op het juiste moment en aan de juiste persoon verstuurd.

Met professionele online e-mailmarketing software ziet jouw e-mail nieuwsbrief of actiemailing er niet alleen zeer professioneel uit, ook de opbouw, het optimaliseren van de klantendatabase, het bijhouden van de response en het inrichten van marketingcampagnes, worden optimaal geregeld.
Dankzij specifieke kennis van wettelijke regels en SPAM-problematiek komt jouw e-mail nieuwsbrief altijd bij de juiste persoon terecht!

E-mail marketing biedt nog veel meer

E-mail marketing biedt ongekende mogelijkheden. Denk aan actie-mailings, uitnodigingen voor een beurs of seminar, een online enquête of marktonderzoek, profielverrijking, of complete campagnes, etc. Met de online e-mailmarketing software van Spotler zijn de mogelijkheden oneindig groot!

Een E-mail nieuwsbrief is het belangrijkste online communicatiemiddel. Lees hier voor meer inspiratie mijn whitepaper ‘Starten met e-mailmarketing (download PDF, 587 kB) 

Whitepaper-Starten met e-mail marketing-omslag

Het gemak van laten doen

Heb je geen tijd of capaciteit om zelf je nieuwsbrief te maken en te versturen? Dan kan ik daarbij behulpzaam zijn. Jij bepaalt welke boodschap er in komt te staan en de rest wordt voor je gedaan. Op tijd, volgens de wettelijke regels en aan diegene die jíj wilt bereiken. Je hebt er geen omkijken meer naar en jouw (toekomstige) klanten weten dat je er bent.

 

>> meer weten over de mogelijkheden van E-mail marketing?


Persoonlijk kennismaken?