Van Os Marketing - Metaal en Techniek

Marketing voor het MKB

De kern van je onderneming

Ik begeleid organisaties en bedrijven in het mkb met hun marketingstrategie. Van idee tot uitvoering. We dringen door tot de kern van je onderneming en bepalen we de juiste koers. Samen kijken we naar je onderneming, ontdekken jouw visie, nemen jouw communicatie onder de loep en waar je heen wilt de komende jaren.

Meer informatie over marketingstrategie voor ondernemingen in het MKB lees je hier.

 

Vertaalslag naar uitvoering

De uitwerking van jouw marketingstrategie resulteert in een helder strategisch marketingplan, helemaal afgestemd op jouw bedrijf en jouw klanten. Ik maak vervolgens de vertaalslag naar de uitvoering in de vorm van een marketing actieplan. Desgewenst neem ik de uitvoering zelf over.

Kijk hier voor meer informatie over marketing actieplan.

 

De juiste tools

Ik schrijf het marketingplan, maak een concreet actieplan, verzorg en schrijf nieuwsbrieven, verbeter of vernieuw de website en maak deze SEO-proof, help met de inzet van social media en organiseer klantendagen en beurzen. Alles wat nodig is om jouw onderneming te laten groeien. Meer weten over de in te zetten marketing tools?

Kijk hier voor een compleet overzicht van de marketing tools.

 

Training en coaching in marketing

Jij bent als manager of directeur verantwoordelijk voor de uitvoering van het marketingplan van je bedrijf. Maar hoe zit het met de medewerkers? Kennis en betrokkenheid bij de plannen vergroot het enthousiasme en zorgt ervoor dat zij actief mee gaan doen. Daar profiteert de hele organisatie van.

Daar kan ik je bij helpen. Met trainingen, workshops en kennissessies, maar ook met 1-op-1 marketingcoaching.

Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Communiceren met jouw ideale klant

Neem vrijblijvend contact met mij op om je wensen te bespreken. Een afspraak is snel en graag gemaakt. En kan het begin zijn van jouw streven om optimaal te communiceren met (toekomstige) klanten. Klanten die het beste passen bij jouw bedrijf, product of dienst.


Persoonlijk kennismaken?