Klantcases

Profileren en positioneren op internet

Karin Vermeij-Jager, marketing en sales

Innecs Power Systems uit Ter Aar is een sterk groeiende, internationaal opererende onderneming op het gebied van energietechnologie. Om die internationale ambities ook online in goede banen te leiden, heeft Innecs Van Os Marketing ingeschakeld.

Lees meer

Een professionele uitstraling én goed vindbaar

Nettie v. Zetten, Van Zetten Hefbruggen

“Als specialist in de verkoop en revisie van Stertil-KONI hefbruggen houden wij ons graag bezig met ons vak. Een goede en professionele uitstraling vinden wij daarbij erg belangrijk.”

Lees meer

Van reactief naar proactief marktdenken

Mart Verbruggen, DGA

Vecomach Metaalbewerking is expert in maakdelen en assemblages. Als toeleverancier voor machinebouwers in met name de agrarische sector, geniet Vecomach grote bekendheid.

Lees meer

Internationale karakter benadrukken

Frans Hendriksen en Erik de Bruijn:

“Met Technical Outsource Solutions (TOS bv) bieden wij productiebedrijven oplossingen op het gebied van fabricage en assemblage van metalen producten/constructies, door producten met hoge arbeidskosten

Lees meer

Strategie vertaald naar nieuwe website

Jan Wasserman, DGA:

“Als machinebouwer heb je doorgaans minder verstand van zaken als marketing, relatie- en database, inrichten en onderhouden van een website, nieuwsbrieven maken et cetera”, zegt Jan Wasserman van Bodijn Machinewerken.

Lees meer

Naar effectieve online en offline communicatie

Frank Oosterbroek, adjunct directeur

“Voor de PKM is Theo van Os al sinds de start van Van Os Marketing direct betrokken bij de advisering en realisering van onze online en offline communicatie plannen, Theo helpt ons met ideeën, beleidsadviezen en met de uitvoering van de werkzaamheden.”

Lees meer

Persoonlijk kennismaken?