Klantcases

Professionele websiteteksten

Marco van de Hoef, Hopman en Peters

Marco van de Hoef, directeur van Hopman en Peters in Zeist, schakelde Van Os Marketing en Studio SterkStaal  in bij de plannen voor een nieuwe website en een professionele communicatie met de markt.

Lees meer

“Communicatie is een vak”

Jürgen Nagels, eigenaar Inkoop.Advies

Eigenaar Jürgen Nagels van Inkoop.Advies benaderde Van Os Marketing om de online presence te verbeteren en een professionelere uitstraling te geven die overeenkwam met zijn dienstverlening.

Lees meer

Profileren en positioneren op internet

Karin Vermeij-Jager, marketing en sales

Innecs Power Systems uit Ter Aar is een sterk groeiende, internationaal opererende onderneming op het gebied van energietechnologie. Om die internationale ambities ook online in goede banen te leiden, heeft Innecs Van Os Marketing ingeschakeld.

Lees meer

Een professionele uitstraling én goed vindbaar

Nettie v. Zetten, Van Zetten Hefbruggen

“Als specialist in de verkoop en revisie van Stertil-KONI hefbruggen houden wij ons graag bezig met ons vak. Een goede en professionele uitstraling vinden wij daarbij erg belangrijk.”

Lees meer

Le Pont du Roy, online marketing voor een Nederlands bed & breakfast in Frankrijk

Petra en Hans Meijer, levensgenieters

Hans: “Ik kende Theo vanuit mijn ‘vorige leven’, voordat wij besloten hadden om te emigreren en een totaal andere wending aan ons leven te geven, in die tijd was ik actief in de metaalbranche.”

Lees meer

Van reactief naar proactief marktdenken

Mart Verbruggen, DGA

Vecomach Metaalbewerking is expert in maakdelen en assemblages. Als toeleverancier voor machinebouwers in met name de agrarische sector, geniet Vecomach grote bekendheid.

Lees meer

Persoonlijk kennismaken?