Van Os Marketing - Vecomach_Metaalbewerking-klantcase

Van reactief naar proactief marktdenken

Mart Verbruggen, DGA

Vecomach Metaalbewerking is expert in maakdelen en assemblages. Als toeleverancier voor machinebouwers in met name de agrarische sector, geniet Vecomach grote bekendheid.

Directeur/eigenaar Mart Verbruggen: ” Zoals voor veel ondernemers in de metaal geldt, zijn wij gefocust op vakmanschap en organisatie. Marketing is over het algemeen een zwak punt bij veel ondernemers. Theo van Os begeleidt ons met zijn marketingkennis in het lastige traject van onze marketingstrategie. Het heeft onze denkwijze van reactief naar proactief marktdenken omgezet. Zo proberen wij met de sterke punten onze plaats in de markt te verbeteren en vast te houden.”

Poedercoaten onder de aandacht brengen

“Met de komst van een geheel nieuwe poedercoatlijn is gekozen om deze dienstverlening met een speciale landingssite www.poedercoat.com onder de aandacht te brengen. Binnenkort gaan wij starten met de complete re-styling van de website www.vecomach.nl.”

In de pers

“Theo heeft veel contacten met vakpers en redacties van dag- en weekbladen. Hier maken wij nu dankbaar gebruik van. Bijvoorbeeld rond onze Open Dag in 2014, waarbij wij veel aandacht kregen van de regionale pers. Ook redactionele bijdragen en interviews in vakbladen worden door Theo ge├»nitieerd en begeleid. ”

Nieuwsgierig naar Vecomach Metaalbewerking?

Vecomach Metaalbewerking
Industrieterrein de Munt
Dukaat 5
8305 BC Emmeloord
tel. 0527-638 530

Deel dit artikel: