Van Os Marketing - Klantencase-Innecs

Profileren en positioneren op internet

Karin Vermeij-Jager, marketing en sales

Innecs Power Systems uit Ter Aar is een sterk groeiende, internationaal opererende onderneming op het gebied van energietechnologie. Om die internationale ambities ook online in goede banen te leiden, heeft Innecs Van Os Marketing ingeschakeld.

“Vanuit  Innecs Power Systems kennen wij Theo als een bevlogen marketingman. Hij heeft enorm veel kennis van de wijze waarop je een bedrijf kunt profileren en positioneren op het internet.”

“Theo heeft ons geholpen met het opzetten van onze twee-maandelijkse nieuwsbrief en de huidige website en is tevens onze webbeheerder. Vanuit deze positie denkt hij mee als wij met ideeën komen, maar levert zelf ook suggesties voor regelmatige updates op de website en geeft tips hoe zaken beter neergezet kunnen worden. Dit doet hij op basis van de maandelijkse rapportages die ons een inzicht geven in de manier waarop onze klanten onze website bezoeken.”

AVG-proof

“Zeer recentelijk heeft Theo ons gewezen op en geholpen met aankomende wijzigingen t.a.v. de AVG. Mede door zijn duidelijke white paper over dit onderwerp, hebben wij dit allemaal goed geregeld. Wederom een teken dat Theo proactief meedenkt met zijn klant. Theo leeft mee met zijn klanten!”

 

Nieuwsgierig naar Innecs Power Systems?

Innecs Power Systems
Geerweg 44
2461 EB Ter Aar
Tel. 085-2733160

Deel dit artikel: