Case-HopmanenPeters - Van Os Marketing

Professionele websiteteksten

Marco van de Hoef, Hopman en Peters

Marco van de Hoef, directeur van Hopman en Peters in Zeist, schakelde Van Os Marketing en Studio SterkStaal  in bij de plannen voor een nieuwe website en een professionele communicatie met de markt.

Case-HopmanenPeters-Marco van de HoefHopman en Peters in Zeist is een onafhankelijk milieukundig en ecologisch adviesbureau, gespecialiseerd in bodemonderzoek en de begeleiding van bodemsaneringen.

Marco van de Hoef: “Werken met professionals is een voorwaarde om te komen tot succes. Werken met Theo van Os levert het door ons gewenste succes dubbel en dwars op. Theo heeft de afgelopen periode alle websiteteksten verzorgd voor de nieuwe website van Hopman en Peters. Uiteraard helemaal SEO proof, op basis van casestudies en door Theo gehouden interviews met al mijn collega’s.”

“Het eindresultaat van onze nieuwe website is geweldig geworden, en mede tot stand gekomen door alle inspanningen van Theo. Heeft u, net als ik, professionele hulp nodig bij SEO proof websiteteksten, het maken van nieuwsbrieven en het houden van (klanten)interviews, dan beveel ik Van Os Marketing van harte aan. Zeker weten dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.”

“Wilt u zien welke bijdrage Van Os Marketing geleverd heeft aan onze website? Neem gerust een kijkje op www.hopmanenpeters.nl. Heeft u bodemgerelateerde vragen, neem dan gerust contact op met Hopman en Peters. We zijn u graag van dienst.”

Bekijk hier de nieuwe website van Hopman en Peters

Hopman en Peters
Woudenbergseweg 19 D-6
3707 HW ZEIST
info@hopmanenpeters.nl
(030) 691 59 31

Deel dit artikel: