Van Os Marketing - praktijkcase PKM adviseurs metaal en techniek

Naar effectieve online en offline communicatie

Frank Oosterbroek, adjunct directeur

“Voor de PKM is Theo van Os al sinds de start van Van Os Marketing direct betrokken bij de advisering en realisering van onze online en offline communicatie plannen, Theo helpt ons met ideeën, beleidsadviezen en met de uitvoering van de werkzaamheden.”


Frank Oosterbroek: “Zo verzorgt hij de productie, samenstelling en eindredactie van de maandelijkse nieuwsbrief naar ruim 1200 relaties en zet e-mailmarketing effectief in om relaties en specifieke doelgroepen te informeren. Daarnaast is hij onze websitebeheerder van onze website. Verder coördineert hij al onze perspublicaties en redactionele bijdragen in vakbladen.”

klantenevenementen

“In ons jubileumjaar 2009 zijn wij begonnen met een serie klantenevenementen, waaronder zes Rondetafelgesprekken met onze relaties op diverse interessante locaties in het land. De opzet, uitwerking en coördinatie van deze evenementen lag in handen van Theo. Het succes en de enthousiaste reacties van onze klanten spoorde ons aan om deze klantenevenementen jaarlijks terug te laten keren, telkens in een iets andere vorm. In 2015 hebben wij een begin gemaakt met “Expertmeetings”, een formule waarin wij onze experts kennis laten delen met ondernemers over actuele zaken.”

Goed sparren

“Met Theo kun je goed sparren over marketingcommunicatie en hij brengt regelmatig nieuwe en frisse ideeën in om onze doelgroep goed te bereiken. Daarbij is hij praktisch ingesteld en weet plannen op een efficiënte wijze om te zetten in marketingsacties. Kortom, het is prettig en effectief  samenwerken met deze marketingspecialist.”

Nieuwsgierig naar PKM?

Stichting PKM
Einsteinbaan 1
3430 GA  Nieuwegein
030-605 33 36