Le Pont du Roy - Besse

Le Pont du Roy, online marketing voor een Nederlands bed & breakfast in Frankrijk

Petra en Hans Meijer, levensgenieters

Hans: “Ik kende Theo vanuit mijn ‘vorige leven’, voordat wij besloten hadden om te emigreren en een totaal andere wending aan ons leven te geven, in die tijd was ik actief in de metaalbranche.”

Toen ik, na onze emigratie, ontdekte dat wij dringend steun op marketinggebied nodig hadden, heb ik contact met Theo opgenomen. Theo heeft indertijd ten eerste als mens indruk op mij gemaakt door zijn oprechte belangstelling, zijn openheid en zijn directe communicatie, en daarnaast als expert op het gebied van (online)marketing.

De toeristische sector

Hoewel onze activiteit in de toeristische sector geheel wat anders is dan hetgeen waar Theo zich doorgaans mee bezig houdt, wist hij zich toch snel in te leven in onze business en door te dringen tot de kern van onze behoeftes op marketinggebied. Hij stelde de juiste vragen, die ons aan het denken hebben gezet over onze marketingstrategie.

Nadat we samen onze business beter en duidelijker hadden gepositioneerd, heeft Theo ook een nieuwe website voor ons ontwikkeld.”

“Als (startende) ondernemer heb je vaak heel andere zaken aan je hoofd dan marketing en websites. Een heel goede eigenschap van Theo daarbij is dat hij dan echt de kar trekt, waarbij hij voldoende terugkoppelt om toch samen op hetzelfde spoor te blijven.”

 

Nieuwsgierig naar Le Pont du Roy? 

Hans Meijer
Chambre d’Hôtes Le Pont du Roy
Besse-En-Chandesse
Auvergne, France

Deel dit artikel: