Van Os Marketing-klantcase ITEQ Industries

ITEQ, voorsprong in online communicatie

Marloes ter Horst, management ass.:

“ITEQ Industries was op zoek naar online marketing expertise en ondersteuning bij de uitvoerende werkzaamheden. Een van de marketing instrumenten die wij actief wilden gaan inzetten, was e-mail marketing.”Marloes: “Met de Mailplus e-mail software wist Van Os Marketing ons te overtuigen van de kwaliteit en de mogelijkheden van deze e-mail marketing software.”

“Wij kozen voor het volledig uitbesteden van de werkzaamheden. Theo van Os verzorgt de volledige productie, samenstelling en verzending van de twee-maandelijkse nieuwsbrief naar ca. 1800 relaties en geïnteresseerden. Daarnaast helpt hij bij het optimaliseren en up-to-date houden van onze database en adviseert bij het inzetten van e-mailmarketing bij evenementen en beursdeelnames.”

“Theo heeft verstand van zaken als het gaat om alles wat komt kijken bij marketing en vooral op het gebied van communicatie. Zijn kennis heeft ons al ver gebracht en door zijn inzichten zijn we bewuster en op een andere manier bezig met al onze communicatie-uitingen. Daarbij neemt hij ons veel werk uit handen als het gaat om teksten schrijven, interviews afnemen en het opstellen van de nieuwsbrief. Het levert ons een voorsprong in online communicatie op.
Afgezien van zijn professionele skills is Theo een prettig persoon om mee samen te werken. Kortom, een zeer geslaagde samenwerking!”

Nieuwsgierig naar ITEQ Industries?

ITEQ Industries BV
Beeldschermweg 7
3821 AH Amersfoort
Tel. +31 (0)33-455 44 44