Van Os Marketing-klantcase Bodijn Machinewerken

Strategie vertaald naar nieuwe website

Jan Wasserman, DGA:

“Als machinebouwer heb je doorgaans minder verstand van zaken als marketing, relatie- en database, inrichten en onderhouden van een website, nieuwsbrieven maken et cetera”, zegt Jan Wasserman van Bodijn Machinewerken.

“Dat deze zaken uitermate belangrijk zijn om te streven naar een toonaangevende positie spreekt voor zich. Maar wie helpt je daarbij? Met Theo van Os van Van Os Marketing vonden wij iemand die met weinig woorden begrijpt wat je bedoelt, interesse heeft in ons bedrijf, snel en vakkundig doelgerichte oplossingen aandraagt, zodat deze “last” ons uit handen genomen kon worden.”

Strategie vertaald naar een nieuwe website

“Theo hielp ons met het opzetten en uitwerken van een doelgerichte marketingstrategie, als aanzet voor een geheel nieuwe website. Dit traject heeft hij van het begin tot het einde begeleid. Ook het onderhoud en het verbeteren van de vindbaarheid van de website hebben wij volledig aan hem uitbesteed.

Met de ondersteuning van Theo maken we nu meer gebruik van de free publicity mogelijkheden via persberichten of redactionele artikelen in de vakbladen, kranten of online op internet.”

Nieuwsgierig naar Bodijn Machinewerken?

Bodijn Machinewerken B.V.
Galgeweg 46B
2691 MG ‘s-Gravenzande
088-2263456