Archieven

Marco van de Hoef, Hopman en Peters

Marco van de Hoef, directeur van Hopman en Peters in Zeist, schakelde Van Os Marketing en Studio SterkStaal  in bij de plannen voor een nieuwe website en een professionele communicatie met de markt.

Jürgen Nagels, eigenaar Inkoop.Advies

Eigenaar Jürgen Nagels van Inkoop.Advies benaderde Van Os Marketing om de online presence te verbeteren en een professionelere uitstraling te geven die overeenkwam met zijn dienstverlening.

Karin Vermeij-Jager, marketing en sales

Innecs Power Systems uit Ter Aar is een sterk groeiende, internationaal opererende onderneming op het gebied van energietechnologie. Om die internationale ambities ook online in goede banen te leiden, heeft Innecs Van Os Marketing ingeschakeld.

Nettie v. Zetten, Van Zetten Hefbruggen

“Als specialist in de verkoop en revisie van Stertil-KONI hefbruggen houden wij ons graag bezig met ons vak. Een goede en professionele uitstraling vinden wij daarbij erg belangrijk.”

Petra en Hans Meijer, levensgenieters

Hans: “Ik kende Theo vanuit mijn ‘vorige leven’, voordat wij besloten hadden om te emigreren en een totaal andere wending aan ons leven te geven, in die tijd was ik actief in de metaalbranche.”

Mart Verbruggen, DGA

Vecomach Metaalbewerking is expert in maakdelen en assemblages. Als toeleverancier voor machinebouwers in met name de agrarische sector, geniet Vecomach grote bekendheid.

Frans Hendriksen en Erik de Bruijn:

“Met Technical Outsource Solutions (TOS bv) bieden wij productiebedrijven oplossingen op het gebied van fabricage en assemblage van metalen producten/constructies, door producten met hoge arbeidskosten

Jan Wasserman, DGA:

“Als machinebouwer heb je doorgaans minder verstand van zaken als marketing, relatie- en database, inrichten en onderhouden van een website, nieuwsbrieven maken et cetera”, zegt Jan Wasserman van Bodijn Machinewerken.

Marloes ter Horst, management ass.:

“ITEQ Industries was op zoek naar online marketing expertise en ondersteuning bij de uitvoerende werkzaamheden. Een van de marketing instrumenten die wij actief wilden gaan inzetten, was e-mail marketing.”

Frank Oosterbroek, adjunct directeur

“Voor de PKM is Theo van Os al sinds de start van Van Os Marketing direct betrokken bij de advisering en realisering van onze online en offline communicatie plannen, Theo helpt ons met ideeën, beleidsadviezen en met de uitvoering van de werkzaamheden.”