Van Os Marketing - Actieplan - Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Als allround marketing communicatie professional werk ik graag samen met een aantal vaste specialisten. Eveneens zelfstandige professionals, ieder met zijn of haar eigen deskundigheid. Deze samenwerkingspartners kan ik per project inschakelen, afhankelijk van de behoefte.

Samenwerkingspartners

E-Intelligence

De analisten van e-Intelligence onderzoeken Google Analytics en andere bronnen om snel inzicht te geven in jouw websitebezoekers. e-Intelligence is o.a. leverancier van de Management Reports en de Online Presence Scan.

Keyware Marketing Solutions

Maken marketing software en app’s. Is leverancier van o.a. LeadSuite, online intelligence om inzicht te krijgen wie jouw website bezoekt en waar de interesse naar uitgaat.

Spotler

Van Os Marketing is officieel gecertificeerde Partner van Spotler, marktleider in online e-mailmarketing oplossingen voor het versturen van professionele nieuwsbrieven of actiemailings.

Fotoselectie.nl

Vakvrouw in fotografie. Denkt mee, bekijkt de wensen en vertaalt de kernwaarden van je bedrijf naar prachtige beelden. Bijvoorbeeld voor deze website!

Hans van der Klok Productions

Een jong audiovisueel bedrijf dat filmprojecten produceert voor bedrijven en organisaties. Het team van Hans van der Klok is zeer creatief en weet jouw commerciële of maatschappelijke boodschap perfect in beeld en geluid om te zetten.

Tekstnomade

Schrijft professionele teksten voor jouw website, blog of brochure. Doet dat vakkundig, snel en kernachtig. Ze weet hoe je klanten het beste kunt aanspreken.

Bureau Wat!

Adviseert en begeleidt ondernemers naar meer focus en structuur. Helpt je de volgende stap te kunnen maken in de groei van je onderneming. Is een organisatietalent als het gaat om workshops, events en beursdeelnames.


Persoonlijk kennismaken?