Van Os Marketing - Kennismaken met Theo van Os

Kennismaken

Kennismaken

Mijn naam is Theo van Os. Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig in wat ik kan betekenen voor jouw onderneming? Laten we dan snel kennismaken, want met Van Os Marketing doe ik waar ik echt goed in ben en wat ik het aller-leukste vind, namelijk:

MKB-bedrijven verder helpen bij hun marketing- en communicatieplannen, zodat hun klanten klanten blijven én potentiële klanten daadwerkelijk klanten worden.

Mijn motto:
Laten zien dat klanten van mijn klanten tevreden zijn.

Behalve ondersteuning bij het opzetten van een marketing strategie en het maken van strategische keuzes, lever ik de marketing tools en de “handjes” om zaken ook écht uit te voeren. Zodat plannen geen plannen blijven en onder in de la verdwijnen.

Je profiteert van mijn kernkwaliteiten:

  • analytisch vermogen
  • oplossingsgericht denken
  • online èn offline marketing en communicatie ervaring
  • jarenlange praktijkkennis van het MKB, in zowel BtoB als BtoC.

Praktijkervaring

Mijn ruim 44 jaar marketingervaring in allerlei verschillende branches, maak ik voor jouw bedrijf een afgewogen marketingplan, waarbij zowel online, als traditionele (offline) media zijn in te zetten.

Mijn belofte: doelgericht, praktisch en met meetbaar resultaat.

Nieuwsgierig? Bekijk hier mijn ruim 44 jaar werkervaring

Zullen we een afspraak maken?


Persoonlijk kennismaken?